Skiløypeavgift 2019/20

TIL HYTTEFOLK OG INNBYGGERE I EIDFJORD 

Betal årets løypeavgift på kr 700 nå til
kontonr 3450 37 86011 eller Vipps (kjøp og betal)  82372
 

Sysendalen Løypelag er reetablert og består av representanter fra kommunen, skisenteret, hytteeierene og grunneierne i Sysendalen. Det kjøres på det meste nesten 10 mil med skiløyper og det er etablert et fantastisk løypenett mange ikke ser for seg en vinter uten. les mer påhttps://www.sysendalen.no/loypelaget
Det etablerte løypenettet kan sees på  http://skisporet.no/hordaland/sysendalen , her kan en også følge med på hvor løypemaskinen har vært og hvor den er når det er sesong.
 
Etablering av register for løypebetaling
Løypeavgiften er frivillig og vi er avhengig av god oppslutning for å fortsette kvaliteten vi har lagt oss på de siste årene. Løypelaget vil nå for å sikre kontinuitet i innbetalingene fra brukerne bygge opp et register som grunnlag for fremtidig utsending av den frivillige løypeavgiften. For at vi skal kunne bygge opp registeret trenger vi informasjon fra dere som betaler, dette sendes på epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. .
1. Noen hyttelag har som del av sin kontigent at løypeavgiften samles inn lokalt og overføres til løypelaget samlet. Fra dere trenger vi en epost fra leder eller kasserer med informasjon om epostadresse til kontaktpunkt, og om mulig en listen over navn med gnr/ bnr til dem dere betaler for.
2. For alle som betaler enkeltvis trenger vi en epost med navn, epostadresse og adresse eller gnr/ bnr på eiendommen.
 
Når vi får bygget opp dette registeret vil innkrevingen bli mer effektiv fremover, og vi sikrer fortsatt gode og stabile løyper. Betal årets løypeavgift på kr 700 nå til kontonr 3450 37 86011 eller Vipps 82372.
 
Løypelaget håper på en flott vintersesong og stor oppslutning om årets løypeavgift, slik at det gode samarbeidet og den positive utviklingen kan fortsette.
Minner også om Sysendalen hyttevelforbund sin åpne facebook gruppe, https://www.facebook.com/Sysendalen.hyttevelforbund 

Sysendalen på sosiale media.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.