Innkalling til Generalforsamling 28.01.21

Det innkalles til generalforsamling i Sysendalen Hyttevelforbund torsdag 28 jan kl 18.00.  Møte blir gjennomført digitalt, informasjon om detaljer sendes ut sammen med endelige sakspapirer i forkant.  

Utenom aktiviteter i løypelaget har 2020 vært et år med mindre aktiviteter enn ønsket, i hovedsak knyttet til årets spesielle situasjon. Møtedokumenter og saker vil gjenspeile dette. 

Det er fint om lagene vurderer om de har kandidater som ønsker / har kapasitet til å gå inn i Hyttevelforbundet sitt styre. Det er spesielt behov for kandidater som har egenskaper/ kapasitet til å ta et ansvar for å holde ulike oversikter oppdatert og bidra med noen mindre administrative oppgaver. Send oss gjerne en epost. 

Det har vært litt utfordringer med å oppdatere listene, så fint om dere sender på nytt dersom noe er feil, se registrerte lag og kontaktpersoner:  oversikt over registrerte hyttevel

Det bygges mye og etableres stadig nye hyttefelt. Fint om dere sender oss kontaktinfo hvis dere mangler på llisten. Sendes til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Sysendalen på sosiale media.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.