Skiutleige

Skiutleige

Den nye skiutleiga vår finn du i bygget rett ved sida av varmestova. Her kan ein leige komplette skipakkar for både born og vaksen.

  • Me har og eit lite utvalg av hanskar, luer, briller og skismørning for sal inne i kiosken.
  • Ved leige av utstyr må gyldig legitimasjon framvisast. Utstyr kan ikkje førehandstingast.
  • Me har ski i lengder som passar dei aller minste til lengder som passar vaksne. Me har sjølvsagt og sko og stavar i heile størrelsesspekteret.

Prisar

Vaksen f.o.m 16 år
 Dag Kveld
Komplett 305,- 235,-
Ski 210,- 160,-
Sko 160,- 140,-
Stavar 50,- 50,-
Born t.o.m 15 år Dag Kveld
Komplett 170,- 105,-
Ski 105,- 65,-
Sko 75,- 55,-
Stavar 25,- 25,-

 

Utstyrsinfo

Me leiger ut komplette sett inkludert ski, stavar og sko. Skia er av typen Rossignol Alias A74. Dette er ein allround carvingski som funkar like godt over heile fjellet.

Oslo Sportslager sin omtale av skia

"Herlig allroundcarver fra Rossignol! Alias 74 LTD er en leken carvingski med gode kjøreegenskaper over hele fjellet. Med litt rocker i for- og bakski gir Alias 74 raske svinginnganger, løft i løssnøen og en herlig, kontrollerbar kjørefølelse. Leveres med Axium 100L- bindinger. En skikkelig godbit for kosealpinisten som vil leke seg i bakkene. Med kjerne i tre- og glassfiber er dette er stabil, spenstig ski som byr på mye moro. Rossignols Autoturn- form gir deg virkelig en ski som nesten svinger av seg selv. Med spenn under midtskien og litt hevet for- og bakski er Alias 74 LTD en lek å kjøre på. Ta deg gjerne en tur ut i det upreppede, og nyt livet med tupper som søker mot overflaten. Kantgrepet er utmerket, og med Extended Sidecut blir mer av kanten engasjert jo mer du drar på fartsmessig. Cruiser du i rolig tempo er skiene kvikke og lekne, øker du farten vil mer av kanten ta tak, og kontrollen din over skiene blir enda bedre."