Hyttevelforbundet

Saman for positiv utvikling i Sysendalen.

Hyttevelforbundet

Innkalling til Generalforsamling 28.01.21

Det innkalles til generalforsamling i Sysendalen Hyttevelforbund torsdag 28 jan kl 18.00.  Møte blir gjennomført digitalt, informasjon om detaljer sendes ut sammen med endelige sakspapirer i forkant.  

Utenom aktiviteter i løypelaget har 2020 vært et år med mindre aktiviteter enn ønsket, i hovedsak knyttet til årets spesielle situasjon. Møtedokumenter og saker vil gjenspeile dette. 

Det er fint om lagene vurderer om de har kandidater som ønsker / har kapasitet til å gå inn i Hyttevelforbundet sitt styre. Det er spesielt behov for kandidater som har egenskaper/ kapasitet til å ta et ansvar for å holde ulike oversikter oppdatert og bidra med noen mindre administrative oppgaver. Send oss gjerne en epost. 

Det har vært litt utfordringer med å oppdatere listene, så fint om dere sender på nytt dersom noe er feil, se registrerte lag og kontaktpersoner:  oversikt over registrerte hyttevel

Det bygges mye og etableres stadig nye hyttefelt. Fint om dere sender oss kontaktinfo hvis dere mangler på llisten. Sendes til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Les meir

Oppdatering av registeret over hyttelagene - jan 2021

Vi oppdaterer registeret vår med oversikt over de lokale hyttelagene/ hyttevel’ene i Sysendalen. Send oss en epost til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. hvis opplysninger på listen under ikke er riktig, eller noe mangler. Vi er også veldig interessert i informasjon om nye lag som er etablert eller under etablering…

Les meir

Om Sysendalen Hyttevelforbund

  • Sysendalen hyttevelforbund er en ideell medlemsorganisasjon av og for velforeningene i Sysendalen og velforeningens hytteeiere.

Les meir

Vedtekter for Sysendalen hyttevelforbund

Vedtekter for Sysendalen hyttevelforbund vedtatt av Stiftelsesmøte 30. mai 2011, revidert i ordinær generalforsamling 13.11.2014.   Vedtekter for Sysendalen Hyttevelforbund.pdf Stiftelsesmøte og generalforsamling Sysendalen hyttevelforbund 30. mai 2011.pdf

Les meir

Gi Grasrotandelen din til Hyttevelforbundet

Dersom du er kunde hos Norsk Tipping, kan du velge at et lag eller forening skal få 5 prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du f.eks. spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker.

Les meir

Generalforsamlingar

Her finn du oversikt over generalforsamlingsprotokollar

Les meir

Sysendalen på sosiale media.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.