Skiløypeavgift 2023/24

TIL HYTTEFOLK OG INNBYGGERE I EIDFJORD 

Sysendalen Løypelag skal drifte og videreutvikle sti- og løypenettet i Sysendalen. I samarbeid med hyttefolk, innbyggere,  grunneiere og Eidfjord kommune sørger løypelaget for godt merkede og preparerte langrennsløyper om vinteren, og stadig nye muligheter når det ikke er snø.

Betal årets løypeavgift på kr 900 til kontonr 3450 37 86011 eller Vipps til 82372

Inn mot skisesongen 23/24 har det vært mye aktiviteter der løypene er, både dugnader men også med maskin for å gjøre underlaget bedre. Med greie snøforhold kan sesongen bli veldig bra.

Sysendalen Løypelag informerer fortløpende i flere kanaler:

  • Du oppfordres til å registrer din epostadresse ved å trykke her, så får du siste nytt direkte til din epost.
  • Gjennom sesongen kan du følge status for løypekjøringen her:  skisporet
  • For oppdateringer, blant annet når løypemaskinen kjører, kan du «like og følge»  "Sysendalen Løypelag" på facebook

Løypeavgiften er frivillig, men det forutsetter god oppslutning for å kunne levere skiløyper med kvaliteten som innbyggere og hyttefolk forventer og ønsker. Noen hyttelag har som del av sin kontingent at løypeavgiften samles inn lokalt og overføres til løypelaget samlet, dette er en veldig ønsket løsning og tips til nye hyttefelt.

Det er økende bruk av Sysendalen sommer som vinter. Det bygges flere hytter og de er mer i bruk enn før. Det kjøres på det meste nesten 10 mil med skiløyper og det er etablert et fantastisk løypenett mange ikke ser for seg en vinter uten. Avtalen med løypekjørerne er i hovedsak oppkjørte løyper fredag, lørdag og søndag, i tillegg til jule-, vinter- og påskeferiene.

Løypelaget ønsker å få til mer løypekjøring når det er mulig, kanskje en ukedag innimellom også? Brukerne i Sysendalen ønsker mer løyper, men det er viktig å påpeke at for å få dette til må alle brukerne bidra med sin del. Les mer på https://www.sysendalen.no/loypelag

Løypelaget håper på en flott vintersesong og stor oppslutning om årets løypeavgift, og at det gode samarbeidet og den positive utviklingen kan fortsette.